Sztárok

Életmentő szívműtétből lábadozik a Barátok közt sztárja

Legszívesebben elhagyná a kórházat Várkonyi András, annyira jól érzi magát. A Barátok közt Vili bácsija már visszatérne a képernyőre, ám pár hetet még szanatóriumban kell pihennie – írja a Blikk.

Életmentő szívműtéten esett át Várkonyi András, akit a távolléte alatt senki sem helyettesített a Barátok köztben. Elmondása szerint elvihette volna egy szívinfarktus is, ha nem veszik észre, hogy szüksége van erre a beavatkozásra. „Lassan visszatér a jókedvem is, de azért megmondom őszintén, megviselt a műtét” – vallotta be a szívkoszorúér-műtétből lábadozó sorozatsztár. A színész egyre többet áll talpra, sétálgat, de csak módjával, mivel a bal lábából vettek ki ereket, hogy kicseréljék a szívénél elszűkülteket. Állítja, nagyon félt a műtét előtt, akárcsak a neje, s nem elsősorban a legrosszabbtól, hanem attól, hogy teljesen meg kell változtatnia hátralévő életét. Mint mondja, most az utókezelés jön, ahol életmódtanácsokkal látják majd el. Ám mielőtt visszatérne a szappanoperába, pár hétre még szanatóriumba vonul. Orvosa szerint körülbelül 2-2,5 hónap múlva tekinthetik őt teljesen egészségesnek, amikor is a csont már összeforrt a mellkasán.

Életmentő műtétből lábadozik a sorozatsztár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top