Sztárok

Fogyásra kényszeríti sztárját az RTL

Sürgős fogyókúrára fogták a főnökei a jó pár kilót felszedett, egykor karcsú műsorvezetőnőt, Mádai Vivient.
Vivienn fénykorában
Vivien fénykorában

„Sajnos jellemző rám, hogy csak akkor nem eszem, ha szerelmes vagyok” – mondta a Hot! magazinnak az RTL Klub műsorvezetője, Mádai Vivien. A Reklektor Magazin szőkesége ezzel magyarázza, hogy a válása után bizony felszaladt rá néhány pluszkiló. Vivien azt mondta a lapnak, hogy nagyon szeret főzni és nagyon szeret enni, de a kalóriákat nem számolgatta.

Pár hete speciális fogyókúrába kezdett, elektromos zsírbontással próbál megszabadulni a felszaladt kilóktól. „A kezelés mellett betartom a speciális étrendet, és reggelente fél órát futok. Nekem a koplaláson kívül egyedül csak ez a módszer segített, pár hete alkalmazom, és már egy számmal kisebb nadrágot kell hordanom” – magyarázza a Reflektor műsorvezetőnője. Ha nem jár sikerrel a fogyókúrája, a Hot! magazin szerint az RTL Klub nem kér majd az egykor karcsú műsorvezető munkájából.

Tavaly pedig még egy mellplasztikát is bevállalt, mert a fogyása utána úgy érezte, hogy szeretné visszanyerni melle régi formáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top