Sztárok

Dúl a harc Komár örökségén

Özvegye és volt neje a tavaly elhunyt énekes hagyatékáért háborúzik. A hatóság képviselője leltárba akarta venni Komár László ingóságait, mégpedig az özvegy távollétében – írja a Blikk.

Komár László volt felesége ügyvédjével és egy hagyatéki előadóval járt az énekes özvegyének, Krisztinának a házánál, hogy ingóleltárt készítsenek. Komár özvegye – aki éppen nem tartózkodott akkor otthon – állítja, meg akarták félemlíteni, és ez sikerült is nekik. Ugyan ő már a temetés megszervezése után megkezdte a hagyatéki ügy intézését, éppen ezért érte váratlanul, hogy a távollétében, meglepetésszerűen be akartak menni a házába, hogy mindent listába vegyenek. Mint a bulvárlap írja, a kőérberki ingatlant Katalin és a tavaly októberben elhunyt énekes közösen építette, és majdnem 20 éven át éltek benne házaspárként. 2004-ben az asszony elköltözött, elváltak, az ingatlanba pedig az új feleség, Karolina érkezett, aki milliókat követel Hajdú Pétertől. A 2011-es viharos válásuk után Komár azonban újra elvette Krisztinát.

Dúl a harc Komár örökségén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top