Sztárok

Tehetségkutatósok tarolnak az Eurovízión

Az Eurovíziós Dalfesztivál első adásában az optimista dalszövegek uralták a terepet, és a tehetségkutatósok győzték meg a nézőket a továbbjutásról.

Tehetségkutatósok tarolnak az EurovíziónLezajlott az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője, melyben a pozitív hangvételű számok és a tehetségkutatós előadók jutottak főszerephez. A műsorban az X-Faktorból, Megasztárból és Voice-ból ismert arcok mellett ugyan másokat is láttunk, például egy eddig ismeretlen 15 éves versenyző és egy fiatalokból álló együttes is mikrofont ragadott, de a továbbjutásnál a tehetségkutatósok taroltak.

A zsűri a tíz indulóból hármat juttatott tovább pontozással, így az ezúttal versenyzőként induló Keresztes Ildikó, a Voice-ban már nagy sikerrel duettező Agárdi Szilvia – Pál Dénes páros, valamint Rácz Gergő biztos helyet kapott a középdöntőben. Ezt követően viszont a műsor nézőin volt a sor, hogy három kedvencet válasszanak a továbbjutók közé. Így végül Baricz Gergővel, Gyurcsík Tiborral és Palcsó Tamással lett teljes a hatosfogat a következő megmérettetésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top