nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Botrány tört ki Bódiék New York-i fellépésén

Botrány tört ki Bódiék New York-i fellépésén

Brooklynban tartott pótszilveszteri bulit Bódi Margó és Guszti, ám a gázsi körüli félreértések miatt a fellépést hatalmas botrány övezte, kis híján verekedés lett belőle.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az előzetes megállapodás szerint Bódiék gázsija a brooklyni fellépés belépőjegyeiből befolyt összeg fele lett volna, miután levonták belőle a terem bérleti díját, írja a Blikk. „Én tisztelem Bódiék művészetét, de alpárian viselkedtek. Az előzetes megállapodást felrúgták, és az összes pénz felére tartottak igényt, hallani sem akartak arról, hogy a terembérleti díjat levonják a felezés előtt. Két-három roma család is velük volt, akik agresszívan fenyegetőztek. Nem volt más választása a főnökömnek, mint hogy kifizeti a pénzt, máskülönben verekedés lett volna” – mondja a történtekről a rendezvény egyik közreműködője, aki elmesélte azt is, hogy egy férfi kilátásba helyezte, amennyiben nem fizetnek, úgy kiverik belőlük. Bódiék szerint azonban másképp történt az eset, át akarták verni őket és azt várták el, hogy ingyen lépjenek fel. „A klubban a hangosítási technika csapnivaló volt, még egy pohár vízzel sem kínáltak bennünket. És valóban elkértük a pénzünket, mert azzal kábítottak bennünket, hogy mindössze 150 ember jött el, holott két olyan telt házas koncertet csináltunk, amilyet ott ők még nem láttak” – mondja a nemrég életmódot váltó Bódi Guszti, aki szerint a szervezők közül mindenki a másikra mutogatott, amikor a díjak rendezésére került volna a sor.

Botrány tört ki Bódiék new yorki fellépésén

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon