Sztárok

Az első fotó Elton John második gyermekéről

Boldogan és büszkén mutatta meg második gyermekét Elton John.

Az első fotó Elton John második gyermekérőlElton John és párja, David Furnish fia, a kétéves Zachary, kistestvért kapott. A páros most először mutatta meg a nagyvilágnak Elijah Joseph Daniel Furnish-Johnt. A baba január 11-én született. A Hello magazin cikkéből kiderül, hogy Elijah-t ugyanaz a béranya hordta ki, aki korábban a kis Zacharyt is.

„Ő egy kedves, elragadó asszony, akit úgy szeretek, mintha a nővérem lenne… Egy csodálatos ajándékot adott nekünk. A mi feladatunk nemcsak az, hogy megvédjük és nagy szeretetben felneveljük a babát, hanem az is, hogy megvédjük azt, akinek köszönhetjük őt” – nyilatkozott a béranyáról Elton John.

A 250 millió lemezt eladó énekes úgy fogalmazott, hogy az újabb babával lett teljes az életük. „Nem tudom leírni, milyen csodás dolog családban élni. Kicsit bűntudatom is van, haragszom magamra, hogy nem vállaltunk gyermekeket korábban. De amint Zachary két évvel ezelőtt megérkezett, más lett az életünk. Tökéletes” – áradozott Elton a Hello magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top