nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Magára maradt Pál Dénes – mi történt?

Magára maradt Pál Dénes – mi történt?

Bár megnyerte a Voice-ot, mégis magányosan ünnepelt Pál Dénes. Miért maradt egyedül az énekes a döntő utáni pillanatban?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Magára maradt Pál Dénes - mi történt?Egyedül, egy szállodai szobában töltötte első napját a Voice győztese, Pál Dénes – adta hírül a Blikk. Dénes azt mondja, fel sem fogta, hogy ő nyerte meg a műsort, nem is hallotta, amikor kihirdették a nevét. „Vissza kell majd néznem a videót” – mondta a fiatal győztes, aki a három napig tartó bulik helyett inkább a pihenést választotta. És a szombatot már egyedül, elzárkózva töltötte. „Itt fekszem az ágyamon a szállodában, a szü­leim még az éjjel hazautaztak Miskolcra, és próbálok pihenni végre” – ecsetelte Pál Dénes, aki azért nem akar még hajnali tivornyázásban részt venni, mert az eurovíziós elődöntőre koncentrál.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon