Sztárok

Tönkrement Kökényék vállalkozása

Alig fél éve nyitotta meg lakótelepi büféjét Kökény Attila, máris bezárhatta, nem ment ugyanis az üzlet. Most Miskolcon nyitott gyorséttermet.

Kökény Attila is több lábon szeretne állni, ezért nyitotta meg büféjét fél éve Budapesten. A hely azonban mára bezárt, az énekes pedig az egészet átköltöztette Miskolcra. Azt mondja, ott jobbak a lehetőségek. „Egyszerűen annyira magas volt a bérleti díj, hogy nem volt nyereséges, bármennyire is ment a bolt. Nemcsak én, de az üzletsoron lévő összes többi hely is bezárt, mert irreálisan sokat kértek a helyiségekért. Nemrég adódott egy lehetőség, hogy Miskolcon kivegyünk egy sokkal olcsóbb üzlethelyiséget a központban, így fogtuk magunkat, és egyszerűen átköltöztettük az egész boltot” – mesélte a Blikknek Kökény, aki kibővítette a szolgáltatást is a vidéki nagyvárosban: már nemcsak gíroszt, hanem hamburgert és szendvicseket is árulnak majd.

 

Tönkrement Kökényék vállalkozása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top