Sztárok

Még nem tervez gyereket a Megasztár szerelmespárja

Pély Barna szerint a Galambos Dorinával való kapcsolata akár több száz évre is visszanyúlhat. A zenész szerint kedvese lehet, hogy az anyja volt előző életében, mivel olyan jól megértik egymást – írja a Bors.

A zenészpáros annyira egy húron pendül, hogy Pély Barna biztos abban, hogy korábban leélt már egy életet kedvesével, Galambos Dorinával. A United frontembere hisz a lélekvándorlásban, s állítja, anya-lánya, apa-fia, de akár házastársi kapcsolat is lehetett közöttük. „Sanszos, hogy valami ilyesmi lehetett, mert annyira könnyen tudjuk egyeztetni az irányokat még ennyi év után is” – jelentette ki az énekes, aki Dorinával a Megasztár első szériája alatt jött össze. A zenészpár – akik külön-külön kerültek be A Dal 2013. Eurovíziós Dalválasztó Show-ba – ugyan már 9 éve él együtt, ám a családbővítéssel még nem siet. „Annyira jól érezzük magunkat ketten, hogy nem szeretnénk megbontani ezt a harmóniát. Nekünk teljes így az életünk” – mondta Barna.

Még nem tervez gyereket a Megasztár szerelmespárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top