Sztárok

Kivételezik énekesével a Voice mestere

Malek Andrea Ausztriába viszi Schwartz Dávidot, és duettet énekel vele a bécsi Stephansdomban. Versenyzőtársa, Nádor Dávid azonban furcsának találja, hogy egyvalakit ennyire kiemelnek a Voice-ból – írja a Blikk.

Kivételes lehetőséget kapott mesterétől Schwartz Dávid. A 23 éves énekest Malek Andrea felkérte egy duettre. Vasárnap a Voice tehetsége és az egyetlen női mester a bécsi Stephansdom színpadán lép fel együtt. A fiatalember egy gospelkoncerten énekel majd, ahol egy dal erejéig Malek Andrea énekli a női, Dávid pedig a férfitenorra írt szólót. Az Ausztriában élő mester nem érzi úgy, hogy kivételezne a versenyzőjével, aki miatt Mező Misivel is összekapott. Mint mondja, másfél hónapja jött ez a lehetőség, és Dávidot találta a legmegfelelőbbnek. Ellenfele, Nádor Dávid azonban kicsit furcsának találja, hogy egyvalakit ennyire kiemelnek. „Azt gondolom, én is el tudtam volna énekelni egy gospelt, megbirkóztam volna a feladattal” – jelentette ki a 28 éves versenyző.

Kivételezik énekesével a Voice Mestere

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top