Sztárok

Rubint Réka: “Alaptalanul mocskolnak!”

A Blikk azt állítja: csődbe mentek azok a fővárosi és vidéki szépségszalonok, amelyek Réka nevét viselték. Réka a Facebookon jelentette be: rágalmazás miatt pert indít.

Rubint Réka pár évvel ezelőtt Budapesten nyitott egy szépségszalont, majd hálózati rendszerben árulta a jogokat. A Blikk cikke szerint: 2008–2009-ben egyre-másra nyitották meg a Rubint Réka-szalonokat, igaz, a fitneszedző és sikeres üzletasszony csupán a nevét adta a szalonokhoz.
A lap azt írja, hogy ezek az üzletek most sorra befuccsoltak, valamint a szépségszalon-hálózat tagjainak a névhasználatért 3,6 millió forintot kellett fizetniük, havonta pedig 120 ezerre rúgott a hálózati rendszer díja. A Blikk úgy tudja, hogy valamennyi vállalkozás befuccsolt, minden üzlet bezárt, az egykori tulajdonosok pedig tízmilliókat buktak.

Rubint Réka a Facebook-oldalán reagált a cikkre.

„…Sebaj! Azonnali pert indítok az újság ellen rágalmazás, hitelrontás miatt és a perből befolyt összeget át fogom adni annak az üzlet tulajdonosának, aki a »szerveit is eladná«… Erre nem lesz szükség!

Világ életemben csak adtam és adtam az embereknek, ezért fáj, amikor alaptalanul mocskolnak!

Még mielőtt bárki magyarázkodással vádolna, szeretném elmondani, hogy szó sincs erről, de a hazugságot nem tűröm, soha nem is tűrtem!  Ember vagyok én is, nekem is van igazságérzetem, családom és soha senkinek nem tudnék és tudtam volna ártani! Engem a szüleim becsületre neveltek!” – írta Rubint Réka.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top