Sztárok

Szülés után visszatérő kismamák a Golden Globe-gálán

Hollywood legkelendőbb bébiszitterei után csak úgy kapkodtak a sztárok vasárnap éjszaka. A Golden Globe-gálán ugyanis négy híres kismama is először mutatkozott nyilvánosan a szülés után.
A Golden Globe legszebb ruhái!  Tovább a cikkhez, itt!
A Golden Globe legszebb ruhái! Tovább a cikkhez, itt!


Megan Fox

Hamar visszanyerte bombázó alakját

A Transformers-filmek dögös színésznője szeptember végén adott életet kisfiának, Noahnak. Bár azóta már lesifotók is készültek róla, ahogyan bikiniben pancsol, ám a szülés óta most először vállalt nyilvános szereplést a színésznő. Fox férjével, Brian Austin Greennel érkezett a díjátadóra, az újságíróknak szűkszavúan csak annyit válaszolt, hogy nagyon nehéz volt este a bébiszitterre bízni a kisfiát. 

Amikor kisbabát várt
Amikor kisbabát várt
Most
Most

Adele
Díjat nyert és bulizott

Azt már múlt héten tudni lehetett, hogy az angol énekesnő fellép a Golden Globe- és az Oscar-gálán is. Adele kisbabájával együtt érkezett az Egyesült Államokba, és ez volt az első alkalom, hogy fotó készült a piciről. Adele Skyfall című dalával egyébként díjat is nyert az éjszakai gálán.  “Őszintén mondom azért érkeztem a díjátadóra, hogy kicsit kimozduljak a barátnőmmel, aki szintén nemrég lett anyuka. Egyáltalán nem számítottam arra, hogy nyerhetek…Nagyon idegen számomra ez az egész helyzet, és köszönöm, hogy megengedték, hogy a részese legyek ennek ma este. Elképesztő! Köszönöm a vőlegényemnek a támogatást, és a csodálatos kisfiamnak” – mondta az énekesnő. 

Amikor kisbabát várt
Amikor kisbabát várt
Most
Most

Claire Danes
Egy hónapja szült

A színésznőnek idén decemberben született meg első gyermeke, Cyrus. A Homeland című sorozat sztárja – akit itthon többségében a Rómeó és Júliából, valamint a Terminátor 3. részéből ismerhetnek a nézők – egy Versace-ruhában kápráztatta el az embereket. 

Amikor kisbabát várt
Amikor kisbabát várt
Most
Most

Sienna Miller
A különleges

Miller kislánya, Marlowe már több mint féléves, mivel 2012 nyarán jött a világra. A színésznő egy a 60-as éveket idéző ruhát viselt a díjátadón. „Tudom, nem ez a megszokott viselet itt, de imádom. Szerettem volna valami igazán brit stílusú darabban megjelenni” – nyilatkozta Jude Law exe.

Amikor kisbabát várt
Amikor kisbabát várt
Most
Most

A(z) “Ki a legtündöklőbb kismama?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Megan Fox

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top