Sztárok

Először repült kisbabájával Adele – fotó

A hétvégi Golden Globe-gálán visszatér a sikeres énekesnő. Adele már készül a fellépésre, ráadásul most először lehetett látni kisbabájával együtt.

Szeptemberben adott életet kisfiának Anglia talán legsikeresebb énekesnője, Adele. Ő azonban a mai napig nem mutatta meg kisfiát egyetlen bulvárlapnak sem, és közösségi oldalakra sem töltött fel képet a piciről.

Csütörtökön azonban lencsevégre kapták, amikor Adele karjában a kisfiával és oldalán a vőlegényével Los Angelesbe érkezett. A 24 éves énekesnő azért utazott az Egyesült Államokba, mert a legújabb James Bond-film főcímdalát fogja elénekelni a vasárnapi Golden Globe-gálán. Szinte előre tudható volt, hogy az Egyesült Államokban nem kímélik majd a fotósok a hírességet, akit három testőr kísért az autójához. Így a picinek mindössze a lábát sikerült lefotózniuk.

Adele feltehetőleg február végéig Amerikában marad, mivel Skyfall című dalát jelölték az Oscar-díjra. „Istenem, úgy érzem magam, mint Meryl Streep” – kommentálta a jelölését Adele a Twitteren.

Először fotózták le Adele kisbabáját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top