Sztárok

Nyomasztja a jövő Korda Gyurit

Születésnapját kisebb ünnepléssel töltötte Korda Gyuri, de bevallotta, aggasztja az újabb generációk és új énekesek felbukkanása.

Hetvennegyedik születésnapját családi körben ünnepelte Korda György, nagy parti helyett feleségével, Klárikával töltötte az estét. „Ennyi kis ünneplést még megérdemlek, amúgy meg ez is csak ugyanolyan születésnap volt, mint a többi. Ötvenöt év a színpadon viszont büszkeséggel tölt el, de nem tagadom, hogy nyomaszt a jövő, mert folyamatosan tűnnek fel a fiatal énekesek” – vallotta be a Borsnak a közelmúltban életmentő műtéten átesett énekes. Úgy gondolja viszont, hogy nem érdemes foglalkozni a korával, és azzal sem, hogy a régi és új előadókat vesse össze. „Szerencsére könnyű a dolgom, mert van egy csodás feleségem, aki nemcsak az életben, hanem a színpadon is a partnerem. Pont ennek köszönhetem, hogy nem kell egész évben a saját régi dalaimat énekelnem, hanem újíthatok” – mondta, és elmesélte, hogy látványos show-elemekkel és fiatal fellépőkkel tervezi feldobni koncertjeit.

Nyomasztja a jövő Korda Gyuri

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top