Sztárok

Minden sztár most mutatta meg először a kisbabáját – fotók

Éves összefoglalónk ötödik részéhez értünk. 2012 májusa a sztárbabák első képeiről szólt. Sok híresség ebben a hónapban mutatta meg a nyilvánosságnak először a gyermekét. Volt, aki a Twitterre töltötte fel az első képet gyermekéről, még mások a lesifotósok "áldozatává váltak".

 

Minden sztár most mutatta meg először a kisbabáját - fotókBruce Willis Magyarországon mutatta meg kislányát

Májusban Bruce Willis egy budai luxusvillában lakott családjával. A színész ellágyulva nézte akkor egy hónapos kislányát, Mabel Ray-t, a fotót pedig fiatal felesége feltöltötte az internetre. A baba és édesanyja, Emma Heming gyakran elkísérik a színészt a forgatásokra. Legutóbb a Red 2. forgatásán készültek képek a már féléves Mabel Ray-ről.

 

 

Minden sztár most mutatta meg először a kisbabáját - fotókPink esete a lesifotóssal

Pink is májusig tudta „rejtegetni” babáját a nyilvánosság elől. Éppen egy piacon sétált, karjában lányával, Willow-val, amikor egy ügyes lesifotós lencsevégre kapta őket. A kislány a hétköznapi gyerekek életét éli, legutóbb egy kisautóban ülve követte sétálgató szüleit a tengerpartin.

Minden sztár most mutatta meg először a kisbabáját - fotókDowney Jr. tévéműsorban debütált fiával

Robert Downey Jr. nem bízta a véletlenre kisfia első képeinek napvilágra kerülését, májusban maga mutatta meg gyermeke fotóit egy amerikai tévéműsorban. A színész imádni valónak nevezte fiát, Exton Eliast.  A Vasember sztárja már kétszeres apuka, mivel előző házasságából már van egy 18 éves fia, Indio. Downey nagyon védi magánéletét, a csöppségről május óta alig lehetett képeket látni.

Minden sztár most mutatta meg először a kisbabáját - fotókMikulás-rajongó csöppség

Christina Applegate lányáról is májusban láthattunk először képeket. A Rém rendes család egykori Kellyjénél 2008-ban mellrákot diagnosztizáltak, amit legyőzött, majd több helyreállító műtétet is végrehajtottak, így a gyermekáldás valóságos ajándék számára. A most kétéves Sadie édesanyja szerint nagyon várja már a karácsonyt, igazi megszállottja a Mikulásnak és rénszarvasainak.

Minden sztár most mutatta meg először a kisbabáját - fotókSamuel is megérkezett

Jennifer Garner februárban hozta világra harmadik gyermekét. Ben Afflecknek és a színésznek a kis Samuel az első fia. A pici „debütáló” fotójára májusig kellett várni, akkor ugyanis egy szemfüles lesifotós örökítette meg őt és édesanyját. Mostanra már Samuel nagy baba, legutóbb akkor készültek róla képek, amikor édesanyja magával vitte nővérei karateedzésére.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

Itt töltheted le az alkalmazást A Windows Phone-ra!

További
részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top