Sztárok

Átváltozott celebek

2012 februárja az megújulás hónapja volt. Sok sztár csak frizurájában újított, míg másoknál a testsúlyukon látszódott a változás.
keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Kiszőkült szépségek

Az angol énekesnő, Adele, februárban kiszőkítette haját és sokat fogyott is. Oka a boldogság volt, ugyanis Simon Konecki személyében rátalált a szerelem. Az énekesnő azt nyilatkozta: Simon a legjobb dolog, ami történt vele, úgy érzi magát, mint egy álomban. A Grammy-díjas énekesnőnek nem is kellett felébrednie, június végén bejelentette, kisbabát vár, rá két hónapra pedig új gyűrű csillogott az ujján. Október 19-én pedig megszületett Adele kisfia, akinek a nevét még titok övezi.

 
Átváltozott celebek
 
Átváltozott celebek

Palvin Barbara is szőkére változtatta haját februárban az olasz Vogue fotózása kedvéért. A sikeres magyar modell november első hetében pedig azzal hívta fel magára a sajtó figyelmét, hogy Twitter-oldalára feltöltött egy közös képet Justin Bieberrel.

Szabó Zsófit is a munkája vitte rá, hogy betérjen a fodrászához februárban. Ugyanis Betty Tanakis életében jelentős változás történt. A haja fazonja nem változott, csak a színe lett pár árnyalattal sötétebb. A Jóban Rosszban sztárja azóta visszafestette haját, már ismét szőkén hódít. 

Kopasz lett Madonna lánya, sokat fogyott Szulák

Lourdes, Madonna 16 éves lánya is megváltoztatta külsejét, leborotválta a haját februárban. Madonna nem szól bele lánya kinézetébe, de nem is nagyon tehetné, mert a kamaszlány már önálló keresettel bír, és alig beszél anyjával.
Szulák Andrea is igencsak megváltoztatta külsejét, a színésznő februárban drasztikus fogyásba kezdett. Akkori célja négy számmal kisebb ruhaméret volt. A fogyás rendkívül látványosra sikerült, júniusban már arról beszélt Szulák Andrea, hogy a tíz évvel ezelőtti színházjelmezei is ismét jók rá.

 
Átváltozott celebek
Átváltozott celebek

 

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást A Windows Phone-ra!

További
részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top