Sztárok

Így távozik a Barátok közt sztárja

Az utóbbi részekben teljesen kifordult magából a szappanopera Berényi Andrása, ön- és közveszélyes lett. A karakter jellemváltozása pedig arra utal, hogy R. Kárpáti Péter hamarosan távozik a sorozatból – írja a Blikk.

Az elmúlt részek jelenetei azt mutatják, hogy Berényi András életében sorsfordító események eljövetele készülődik. R. Kárpáti Péter karaktere ugyanis teljesen kifordult magából, mindenkivel összeszólalkozik. A bulvárlap szerint a színész karakterének drasztikus változása valójában a sorozatból való kiírásának az előszele. Mint ismert, R. Kárpáti Péter hamarosan távozik a sorozatból, amelynek a szezonzáró epizódja ma este látható. A színész szerint karaktere számtalan módon távozhat a szappanoperából, ám azt nem hiszi, hogy karaktere öngyilkos lesz, hiszen ezzel rossz példát mutatna a problémamegoldáshoz a gyerekeinek. Azt viszont nem tartja lehetetlennek, hogy András öngyilkossági kísérlettel akarja felhívni magára a figyelmet, s ez akár csúnya véget érhet. „Az is megtörténhet, hogy egyszerűen fogja a holmiját, és se szó, se beszéd, távozik a színről. Ezt még mind nem lehet tudni” – jelentette ki a karakteréről R. Kárpáti Péter, aki 14 éven keresztül játszott a sorozatban. 

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top