Sztárok

Norbi: “Még egy műtét? Inkább meghalok”

A fitneszguru úgy érzi, még egy operációt már nem bírna ki. Schobert Norbi, akit szentestére pár órára hazaengednek, a második műtétje előtt már a temetését intézte nejével – írja a Blikk.

A másodszor is komoly szívműtéten átesett fitneszguru a kórházi ágyán fekve adott interjút Hajdú Péternek. „Elfogytam! Volt egy pont, amikor úgy éreztem, ha még egy műtét alá kell vetnem magam, azt már nem bírom ki. Nem is csináltam volna végig, akkor inkább meghalok” – vallotta be a fitneszguru, akit karácsonykor pár órára hazaengednek. Elmondása szerint egy esetleges transzplantációba nem ment volna bele, a védőangyala azonban folyamatosan vigyázott rá. Mint mondja, feleségével, Rubint Rékával – akit terapeuta segít – már éppen azt intézte, hova teszik odahaza az urnáját, amikor mindketten meghallották a védőangyal szárnysuhogását. Állítja, a történtek rengeteg dologra rádöbbentették, többek között arra is, mi dolga van neki a Földön. Ha pedig végleg hazamehet – mint mondja – egy hónapig ki sem mozdul a lakásából.

Norbi: „Még egy műtét? Inkább belehalok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top