Sztárok

Eltiltották egymástól Radics Gigit és Oláh Gergőt

A Megasztár és az X-Faktor győztese rokonok, de tilos együtt énekelniük. A szerződéseik miatt egyelőre nem duettezhetnek egymással a másod-unokatestvérek, pedig nagyon szeretnének együtt dolgozni – írja a Blikk.

Oláh Gergőt és Radics Gigit egy sokkal erősebb szál köti egymáshoz, mint a zenélés, vagy az, hogy tehetségkutatókat nyertek. A bulvárlap úgy értesült, hogy az X-Faktor győztese közeli rokonságban áll az amerikai karrierjét építő megasztárral: unokatestvérek. „Nekem Radics Gigi másod-unokatestvérem. Nagyon örültem neki, hogy győzött. Ő is gratulált nekem, küldött SMS-t is. Végig tartottuk a kapcsolatot” – árulta el Oláh Gergő. Az énekesek nagyon szeretnének együtt dolgozni, ám a tévécsatornákkal kötött szerződéseik miatt ez egyelőre nem valósulhat meg. „Jó lenne majd, ha már nem köt minket semmi, közös dalt csinálni, közös fellépésre menni” – mondta a fogadalmat tett újdonsült milliomos.

Eltiltották egymástól Radics Gigit és Oláh Gergőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top