Sztárok

Fel akarta adni a versenyt a voice-os

Ki akart szállni a tehetségkutató műsorból Gájer Bálint. Az énekes zenekarában ugyanis vitát szült a versenyben való remek előmenetele – írja a Blikk.

Nehéz helyzetbe került a Voice egyik énekese, Gájer Bálint. A 12 éve színpadon álló énekes máris megtapasztalta, hogy a sikernek mindig ára van. Zenekarának, a Group’n’Swing tagjai ugyanis attól tartottak, ha beindul Bálint szólókarrierje, otthagyja őket. Ez a kérdés végül annyira komoly feszültséget okozott a frontember és a zenekari tagok között, hogy Bálint azt is fontolóra vette, hogy feladja a versenyt, és otthagyja a Voice-ot. Elmondása szerint ez a 10 ember nemcsak egy zenekar, hanem baráti társaság, sőt akár egy család, s nem akarta elveszteni őket. „Szerencsére meg tudtunk beszélni mindent. Belátták, ezt nemcsak magam miatt, de értük is csinálom, hiszen azt a stílust, amit mi képviselünk, egy sokkal szélesebb körrel tudjuk így megismertetni” – árulta el az énekes, aki a péntek esti fordulóban legyőzte párbajellenfelét, és bejutotta a Voice élő show-jába.

Fotó_  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top