Sztárok

Balhé a Voice-ban: Somlónak ugrott Caramel

Összebalhézott a tehetségkutató legifjabb és legidősebb mestere. Caramel, aki eddig is bírálta Somlót, állítja, túl gyengék az LGT-s csapatának az énekesei – írja a Blikk.

Egyre több a feszültség Caramel és Somló Tamás között. A Voice pénteki párbajában össze is kapott a tehetségkutató legfiatalabb és legidősebb mestere. Az LGT zenészének két leggyengébb énekese párbajozik egymással, s Caramel szerint mással szemben biztos alulmaradtak volna. A Megasztár-győztes állítja, ugyan tehetségesnek tartja Dózsa Eriket és Zoboki Balázst, de még egyiket sem tartja késznek erre a versenyre. Caramel – akinek a legtöbb igazán kiemelkedő tehetséget kellett elengednie – a kritikáiban nem kímélte a két versenyzőt: „Hát ez küzdelmes volt, de nem egymással küzdöttetek, hanem a dallal.” Ráadásul Somló korábban is került már mestertársai kereszttüzébe, többször is hozott már olyan döntést, ami nem tetszett a másik három mesternek, legutóbb Malek Andreával került konfliktusba. Az LGT énekese azonban továbbra is védi az álláspontját, miszerint nem kötelező egyetérteni, mindenkinek szuverén joga eldönteni, ki tetszik neki, kiben lát elég fantáziát.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top