Sztárok

Kisbabát vár a Jóban Rosszban sztárja?

Ahogyan azt ma megírtuk: az életben is egy párt alkot a Jóban Rosszban két szereplője, Kembe Sorel és Kondákor Zsófia. A fiatal színésznő egykori párja egy közösségi oldalon azt írta: Zsófi már áldott állapotban van. A hírt senki nem erősítette meg!

Lányi Lala, Zsófi egykori párja és gyermekének édesapja az egyik közösségi portálon az alábbi kijelentést tette csütörtökön délelőtt: „…gratulálok ahhoz is, hogy már úton a baba! Őszintén kívánok Nekik boldogságot és azt, hogy ezt a kapcsolatot és gyerkőcöt most komolyan is gondolja…”

Megkerestük a Jóban Rosszban sorozat sajtóügyeit intéző szakembert, aki azonban kérdésünkre elmondta: nem kívánnak nyilatkozni az ügyben! Így senki nem erősítette meg, hogy a sorozat Verája valóban kisbabát vár-e.
Találgatások helyett talán az lenne a legcélravezetőbb, ha most mindenki egy kis nyugalmat hagyna a párnak és a színésznőnek is.

Kisbabát vár a Jóban Rosszban sztárja?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top