Sztárok

Nagy bajba került Csobot Adél

Óva intik az X-Faktor énekesnőjét az RTL-es egykori barátnői. Az exek szerint Istenes Bence nem a hosszú kapcsolatok híve, ezért a friss szerelmesek románcának nem jósolnak nagy jövőt – írja a Bors.

Istenes Bence még csak 25 éves, de már nagy szoknyavadász hírében áll. Az RTL-es műsorvezető rendszerint a celebekből válogat barátnőt, eddig Iszak Esztivel, VV Anikóval és Kovácsovics Fruzsinával járt. Ugyan a skalpjai között ott van VV Zsófi is, de őt nem vállalta fel. Míg Iszak Eszti, a VIVA műsorvezetője csak a szépre emlékszik a három hónapig tartó kapcsolatukból, addig Kovácsovics Fruzsina nem tagadja, Bence nemcsak sok jót tud adni az embernek, hanem rosszat is. Az énekesnő nem jósol nagy jövőt a friss párnak, akárcsak VV Zsófi. Az utóbbi szerint az RTL-es műsorvezető korántsem a hosszú távú, komoly kapcsolatok híve. Csobot Adél mindenesetre állítja, tud magára vigyázni, újdonsült kedvese pedig egyáltalán nem tartja kirívónak, hogy ennyi barátnője volt. „Alapvetően szerintem azzal nem lehet semmi baj, hogy egy 25 éves fiú csajozik” – jelentette ki Istenes Bence, aki szerint érthető, hogy az ember a saját köreiből választ vagy talál leggyakrabban párt.

Féltik szerelmétől Csobot Adélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top