Sztárok

Keresztes pszichológusa a Voice-ban versenyez

Keresztes Ildikónak lélekgyógyász segít abban, hogy az elmúlt nehéz időszakot feldolgozza. A pszichológus állítólag nem más, mint a Voice legutóbb kiesett versenyzője.

Keresztes Ildikó a válása körüli nehéz időszakban nem maradt egyedül, barátai mellett szakember is segítette őt. A Bors úgy tudja, hogy ez a pszichológus nem más, mint a Voice pénteki adásában kiesett versenyző, Berkes Gabriella. „Könnyen megtalálja a hangot másokkal, gyakorlatias tanácsainak köszönhetően sokaknak segített már a legkülönbözőbb lelki problémákban – meséli egy informátor. – Sok híresség kereste már fel, köztük Keresztes Ildi is, aki főleg a Lacival való válása előtt szorult támaszra” – tette hozzá. Berkes Gabi az ezzel kapcsolatos kérdésre azt válaszolta, erről nem mondhat semmit, de úgy tudni, hogy kiesése után a TV2 hivatalosan is megkéri, hogy legyen a műsorban a versenyzők lelki tanácsadója.

Keresztes pszichológusa a Voice-ban versenyez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top