Sztárok

Katie Holmes férfias nagyinak öltözött

Katie Holmes sorra nyúl mellé választásaival. Ezúttal is olyan öltözéket választott, amit legfeljebb jelmezbálra szabadott volna.
dailymail.co.uk/bauer-griffin/eroteme.co.uk
Forrás:
dailymail.co.uk/bauer-griffin/eroteme.co.uk

Katie Holmes ragaszkodik csúnya bokacsizmájához, és nem először néz ki jóval öregebbnek a koránál. Gyakran éri kritika öltözködése miatt, és a legtöbb esetben joggal.

Ezúttal egy konzervatív gyapjúkardigánra esett a választása, ami nem csak előnytelen és öreges, de a szigorú szövetnadrággal olyan, mintha szándékosan akarná csúnyítani magát. Arról már nem is beszélve, hogy a nadrág szára jóval rövidebb a kelleténél, Katie bokája ugyanis minden egyes lépésnél kivillant belőle. A piros táska végképp nem illik a kollekcióhoz. A színésznő valószínűleg kapkodva készülődhetett, a csuklóján viselt ciklámenszínű hajgumi valószínűleg a lányáé, Surié, és véletlenül maradhatott a kezén. Legalábbis reméljük, hogy nem saját viseletnek szánta.

 

A színésznő viszont végre mosolyogva sétált keresztül a Broadway-n New Yorkban. Sminket egyáltalán nem, vagy csak alig viselt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top