Sztárok

Az öt legösszetartóbb hollywoodi család

Nem minden hollywoodi sztárpár él viharos, botrányos életet. Sőt azok vannak többségben, akik nem verekednek össze nap mint nap. Íme, az öt legösszetartóbb hollywoodi család.

Ben Affleck és Jennifer Garner

Ahogy telik-múlik az idő, egyre jobban imádjuk Ben Afflecket, aki annyira szeret családapa lenni, hogy a harmadik gyermek után szeretne egy negyediket is. A családi programokból pedig a filmrendezés ellenére sem vonja ki magát: még karácsonyi sütiket is hajlandó díszíteni imádott lányaival, Violettel és Seraphine-nel. Színésznő felesége kedvéért felhagyott az itallal és a Las Vegas-i kártyapartikkal. „Ma már tudom, hogy a család a legfontosabb dolog az életben. Belepusztulnék, ha nem lehetnék velük” – nyilatkozta Affleck. Látva ezt a családi idillt, még Jennifer Lopezzel való jegyességét is megbocsátjuk neki.

Az öt legösszetartóbb hollywoodi család

Patrick Dempsey és Jillian Dempsey

A Grace Klinika szexi sebészdokija a való életben bizony mintacsaládapa, ezt a Nők Lapja Cafénak is elárulta. A rengeteg munka mellett minden nap igyekszik a gyerekeivel lenni, s akárcsak Ben Affleck, ő is három lurkó édesapja. Valóságos mintafarmot alakított ki hatalmas otthonuk mellett a színész, ugyanis azt szeretné, ha a gyermekei nemcsak a városi életet, de a gazdaságot, az állattartást is megismernék.

Az öt legösszetartóbb hollywoodi család

Gwen Stefani és a családja

A szőke énekesnő és szintén zenész férje már tíz éve házasok, két fiúgyermekük is van, talán miattuk sem szerettek volna elválni, amikor most októberben mélypontra jutott a házasságuk. És Gwen ahelyett, hogy ott hagyott volna csapot-papot, inkább felhívott egy párterapeutát. „Úgy éreztem magam, mint egy szingli anyuka, akinek minden fronton helyt kell állnia egyedül, de szerencsére minden visszazökkent, és újra jól érezzük magunkat.” Egy barátjuk szerint újra annyit nevetnek, mint régen, ami tudjuk, egy jó kapcsolat alapja.

Az öt legösszetartóbb hollywoodi család


Simon Baker és családja

A Mentalista sorozat főszereplője, Simon Baker imád a családjával utazgatni. Nem is gondolnánk, de legidősebb gyermeke, Stella már 19 éves, két fia, Claude és Harry pedig 14, illetve 10 esztendős. Úgy tűnik, a sikeres sztárházasság titka a legalább három gyerek. „Mindössze 21 éves voltam, amikor megismertem későbbi feleségemet, Rebeccát, és 24 évesen már apa lettem. Lángoló szerelemmel szeretem a nejemet ma is. Ennyi a titkunk” – nyilatkozta Baker. A Mentalista főszereplője a forgatások miatt költözött Los Angelesbe Ausztráliából, természetesen a családjával együtt.

Az öt legösszetartóbb hollywoodi család


Gary Barlow és családja


1996-ban egy koncerten ismerte meg feleségét a Take That frontembere, aki azóta is hűségesen kitart párja mellett. „Emlékszem, amikor megláttam, azonnal tudtam, hogy ő az igazi. Táncos volt, egy show-műsorban szerepelt, alig mertem odamenni hozzá” – nyilatkozta a Best of kiadványnak Gary Barlow. Az angol X-Faktor 41 éves mentora háromszoros apuka. „Idén életünk legnehezebb időszakát éltük meg, amikor elveszítettük negyedik gyermekünket, de mégis hálás vagyok a sorsnak, hogy három egészséges gyermekem és egy csodás nejem van” – nyilatkozta az énekes, akit a napokban II. Erzsébet is kitüntetett.

Az öt legösszetartóbb hollywoodi család

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top