Sztárok

Ezért kellett újra megoperálni Schobert Norbit

Életveszélyes fertőzést kapott a fitneszguru, ezért újra kellett műteni a szívét. A beavatkozás után orvosai napokig mesterséges kómában tartották – írja a Blikk.

Egy életveszélyes fertőzés miatt újra kellett operálni Schobert Norbi októberben műtött szívét. A halálközeli élményeiről könyvet írt fitneszguru állapota most súlyosabb volt, mint korábbi műtétje után. Pár napja még ő maga ismerte el a közösségi oldalán, hogy legyengült az immunrendszere, és szívburokgyulladást kapott. A helyzet azonban súlyosra fordult, kórházba került, és november 30-án ismét megoperálták, azóta is a kórházban ápolják. A bulvárlap információi szerint a műtét után napokig mélyaltatásban tartották. Norbi betegsége óta párja, Rubint Réka borzasztó nehéz helyzetben van, nyakába szakadt minden, ám – mint a facebookos bejegyezéseiből kiderül – igyekszik tartani magát ebben a nehéz helyzetben.

Életmentő műtéten esett át Schobert Norbi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top