Sztárok

Szenved a stáb Malek Andrea sztárallűrjei miatt

A Voice-mester extra igénye olykor kiakasztják a stábtagokat, ugyanis a műsorban is ragaszkodik a sztároknak kijáró bánásmódhoz. A tehetségkutató egyetlen női mestere maga dönt a ruhájáról, sminkjéről, sőt külön étrend jár neki – írja a Blikk.

Malek Andrea különleges kéréseivel, sztárallűrjeivel alaposan próbára teszi a stábtagokat. A bulvárlap úgy értesült, hogy a Somló Tamással összeszólalkozó énekesnőt a meghallgatások és a párbajok felvételein taxi hozta-vitte Bécsből, neki külön sajtósa van, saját maga dönt a sminkjéről, ruhájáról (pl. nem hajlandó magas sarkút felvenni), sőt az öltözőjébe bekészített ételeket is külön kell rendelni a számára, mivel vegetáriánus, és semmi olyat nem eszik, amely szintetikus anyagot tartalmaz. Az egyik forgatáson például azért csúszott 4 órát a felvétel, mert nem volt megelégedve a hajával, sminkjével. Ám amint a kamera elkezd forgatni, a tanítványától pikáns ajánlatot kapó Malek Andrea azonnal abbahagyja a díváskodást, és profiként dolgozik. Sajtóértesülések szerint egyébként a Voice mesterei fejenként 7 milliós gázsit kapnak azért, hogy részt vesznek a műsorban.

Különleges kívánságai vannak Malek Andreának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top