nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Bejelentették: Kisbabát vár Kate Middleton

Bejelentették: Kisbabát vár Kate Middleton

Bejelentették: Kisbabát vár Kate Middleton, Vilmos herceg felesége! Azonban a fiatal asszony még nincs túl az első trimeszteren, és kórházba is került!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Bejelentették: Kisbabát vár Kate MiddletonAz összes brit magazin és internetes oldal tényként közli, hogy Kate Middleton kisbabát vár. A hírt Vilmos herceg szóvivője is megerősítette. Szerettek volna várni a hír bejelentésével a 12. hétig, de a hercegné rosszul lett és kórházba kellett szállítani” – írja a Daily Mail.

Kate Middletont egy londoni kórházba kezelik, egyes hírek szerint kiszáradt és hányingere van. „A terhesség nagyon korai szakaszában van, de a további találgatásokat megelőzve jobbnak láttuk bejelenteni az örömhírt. Az egész család, köztük II. Erzsébet és Károly herceg is nagyon boldogok, hogy hamarosan újabb taggal bővül a királyi család” – nyilatkozta a palota szóvivője.

Néhány nappal korábban a terhességről szóló hírt Kate egykori barátnője fecsegte ki. „Decemberre tervezik, hogy bejelentik a hírt. Az információt Vilmos és Katalin legszűkebb baráti köréből tudom. Már most úgy érzik, ez lesz a legboldogabb dolog, amit valaha megoszthatnak a nyilvánossággal – mondta Vilmos nejének egykori diáktársa, Jessica Hay a magazinnak. – Már jó ideje téma Vilmos és Katalin Bejelentették: Kisbabát vár Kate Middletonközött a gyermekvállalás, de a gyémántjubileum és az olimpia miatt korábban nem lett volna jó az időzítés. Most viszont a lehető legjobbkor jön a baba” – folytatta Jessica, aki korábban kiszivárogtatta az eljegyzés hírét, majd az esküvő pontos dátumát is ő tudatta a sajtóval.

Vilmos herceg a hírek szerint 2013 elején leszerel a királyi légierőtől, Katalinnal pedig már be is költöztek saját rezidenciájukba. Tegnap egy ünnepségen a hercegi párnak egy fiatal nő babaruhát ajándékozott. Szeptemberben pedig egy kisgyermek feltette Vilmos hercegnek azt a kérdést, melyet eddig egyetlen újságíró sem mert megkérdezni, nevezetesen, hogy ő és a felesége hány gyermeket szeretnének és mikor. Vilmos először elnevette magát, majd nagyon határozottan rávágta: legalább kettőt, és minél hamarabb.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon