Sztárok

Kisemmizték, pofára esett a VV győztes

A pilótajátékukkal komoly nyereséget ígérő, álbróker ikerpár többek között Alekoszt és Müller Attilát is megkárosította. A szélhámosok befektetései nyomán a Viasat3 műsorvezetője teljesen csődbe ment, jelenleg se autója, se saját lakása – írja a Blikk.
keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Alekosz, a Való Világ 4. nyertese, és a Viasat3 jelenlegi műsorvezetője, Müller Attila is károsultja a legújabb, többmilliárdos kárt okozó pilótajátéknak. Müllernek félmillió forint a kára, az egykori villalakó azonban nem árulta el, mennyit bukott. Mint a Viasat3 műsorvezetője elmondta, őt a jóhiszeműsége vitte bele, pedig sokat vacillált előtte. A nehezen összekuporgatott egymillió forintját adta oda a csalóknak, mert szüksége volt a pénzre. „Arra is próbáltak rávenni, hogy vegyek fel kölcsönt, azzal is szálljak be. Nem tettem. (…) Nekem ez nagy összeg, a részletre vásárolt autómat most adom vissza a lízingcégnek, mert nem tudom fizetni, és költözöm vissza édesanyámhoz, hogy meg tudjak élni” – vallotta be Müller, aki teljesen felháborodott azokon a híreszteléseken, miszerint ő volt a cég arca.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top