Sztárok

Őt szereti Szilágyi Áron olimpikon – fotó

Rátalált a szerelem Szilágyi Áronra. A londoni olimpián aranyérmes kardvívó két hónapja boldog párkapcsolatban él. A fiatalok egyelőre nem költöztek össze – írja a Blikk.

Szerelmes lett az olimpiai bajnokunkSzerelmes lett Szilágyi Áron. Az olimpiai bajnok kardozó szívét a korábban szintén vívó Szántó Beáta rabolta el. Mint a 22 éves aranyérmes sportoló elmondta, 2007 óta ismeri Beátát, a sportágon keresztül melegedtek össze az évek folyamán. Már korábban is egy társaságba jártak, de igazából csak két hónapja találtak egymásra, s azóta nagyon boldogok. A szerelmesek egyelőre nem költöztek össze, de igyekeznek minél több időt együtt tölteni még, ha ez nem is mindig egyszerű. Áron ugyanis még tanul és edzésekre jár, a 22 éves kedvese pedig dolgozik.

A fiatalok a nemrégiben megrendezésre kerülő I. Erzsébet-bálra is együtt érkeztek. A Gödöllőn tartott fogadáson kéz a kézben fotózták le őket.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top