Sztárok

Milliókkal vertek át celebeket

Milliárdos csalással gyanúsítják a celebvilág kedvencét. F. Attilát. A piramisjátékot űző, lebukott brókerre számos híresség bízta rá a pénzét – írja a Bors.

Milliókkal vertek át celebeketA múlt héten őrizetbe vett F. Attila elismerte, egymilliárddal tartozik különböző magánszemélyeknek. A piramisjátékkal lebukott bróker hatalmas hozamot (50 millió forint után 30 százalék kamatot) ígért ügyfeleinek, ha tízmilliókat fektetnek be. A csalással gyanúsított férfira – aki korábban papírgyári munkás volt – celebek és nehézfiúk bízták a pénzüket. F. Attila ugyanis szerette a hírességek társaságát, néhány hónappal ezelőtt tartott, 32. születésnapi partijára is számos celebet szerződtetett. Az elegáns budai szórakozóhelyen olyan sztárok énekelték neki a Happy Birthday-t, mint a mellplasztikai műtéten átesett Tóth Gabi és nővére, Vera, Kökény Attila, a Voice mestere, Caramel, Király Viktor, Tolvai Reni és Kállay-Sanders András. Ugyan a fitneszmodellnek állt Berki Krisztiánt is megkörnyékezte a csaló, az egykori Fradi-vezér azonban nem dőlt be a könnyű pénzszerzési csábításnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top