Sztárok

A legcukibb videó Kamilla hercegnőről

Gyerekeket látott vendégül a palotájában Kamilla, akiknek mesét olvasott, még a hangját is elváltoztatta közben.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

A britek ma már nem úgy gondolnak Kamillára, mint a nőre, aki tönkretette Diana hercegnő életét és házasságát. Sokkal inkább úgy, hogy ő az a nő, aki negyven éve szereti Károlyt, aki a háttérből mindig támogatta, és ma is nyugodt életet biztosít számára.

Persze ehhez kellett egy csapat sajtómunkás is, akik Kamilla kellemesebbik oldalát mutatták be az A legcukibb videó Kamilla hercegnőrőlalattvalóknak, kiemelve sok jótékonysági munkáját, főleg a csontritkulás ellen, illetve a gyermekek érdekében végzett tevékenységét. Kamilla leginkább a kicsikkel szeret foglalkozni, a minap is egy csapat gyermeket hívott meg magához, hogy egy mesét olvasson fel nekik. A hercegnő még a hangját is elváltoztatta, amikor egy-egy mesehős szólalt meg, pont úgy, mint amikor öt unokájának olvas. Kamilla célja persze nem az volt, hogy önmaga imázsán javítson, hanem hogy felhívja a gyermekek figyelmét az olvasás fontosságára.

Kamillának első házasságából két gyermeke született, Tom és Laura. Előbbi három, utóbbi két unokával ajándékozta meg a hercegnőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top