Sztárok

Vilmos herceg neje terhes

A Life & Style magazinnak nyilatkozott Vilmos herceg nejének egyik barátja, aki állítja: Katalin már áldott állapotban van, a hírt december közepén akarják bejelenteni.

Vilmos herceg neje terhes„Decemberre tervezik, hogy bejelentik a hírt. Az információt Vilmos és Katalin legszűkebb baráti köréből tudom. Már most úgy érzik, ez lesz a legboldogabb dolog, amit valaha megoszthatnak a nyilvánossággal – mondta Vilmos nejének egykori diáktársa, Jessica Hay a magazinnak. – Már jó ideje téma Vilmos és Katalin között a gyermekvállalás, de a gyémántjubileum és az olimpia miatt korábban nem lett volna jó az időzítés. Most viszont a lehető legjobbkor jön a baba” – folytatta Jessica, aki korábban kiszivárogtatta az eljegyzés hírét, majd az esküvő pontos dátumát is ő tudatta a sajtóval.

Vilmos herceg a hírek szerint 2013 elején leszerel a királyi légierőtől, Katalinnal pedig már be is költöztek saját rezidenciájukba. Tegnap egy ünnepségen a hercegi párnak egy fiatal nő babaruhát ajándékozott. Szeptemberben pedig egy kisgyermek feltette Vilmos hercegnek azt a kérdést, melyet eddig egyetlen újságíró sem mert megkérdezni. Nevezetesen, hogy ő és a felesége hány gyermeket szeretnének és mikor! Vilmos először elnevette magát, majd nagyon határozottan rávágta: legalább kettőt, és minél hamarabb.

keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top