Sztárok

A Dallas Samanthája: “Larry volt a legjobb barátom”

Nem mozdult a haldokló kollégája ágya mellől Linda Gray, a Dallas Samanthája. A színésznő meghatóan nyilatkozott a pénteken elhunyt Larry Hagmanről.

A Dallas Samanthája: Ahogyan arról szombaton beszámoltunk, nyolcvanegy évesen elhunyt Larry Hagman. Utolsó óráiban nemcsak családja volt mellette a kórházban, hanem kollégái, Linda Gray és Patrick Duffy is. A sorozat Samanthája elmondta, nem tudja kifejezni azt a mérhetetlen szomorúságot, amit most érez. „Itt hagyott a barátom. Larry 35 éven át volt a támaszom, a bizalmasom, a legjobb barátom. Ő egy tehetséges, kreatív, nagylelkű, figyelmes és vicces ember volt, tele szeretettel. Nagyon fog hiányozni” nyilatkozta a People magazinnak vasárnap reggel a színésznő.

A Dallas szereplői közül először a Cliff Barnest alakító Ken Kercheval beszélt Larry Hagman haláláról. Egy barát, és egy nagyon régi partner… a másik felem… Nyugodj békében, Larry Hagman! A lelked, a személyiséged örökké élni fog. Barátod, Ken.”

A sorozat fiatal szereplői közül a Bobby fiát alakító Jesse Metcal így beszélt Hagman haláláról: „Hatalmas megtiszteltetés, hogy együtt szerepelhettem vele. Szellemességével és tagadhatatlan sármjával létrehozta a televíziózás legfelejthetetlenebb karakterét. Olyan színész volt, aki mindannyiunkat inspirált.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top