Sztárok

Árverezik Növényi Norbert otthonát

Növényi Norbertet háromszoros baj érte. Először megvonták olimpiai életjáradékát, majd több millió forinttal átverték, végül a házát is elárverezik.

Árverezik Növényi Norbert otthonát„Jelenleg ott tartok, hogy árverezik a lakásom, de ezt is meg fogom oldani. Papíron felmondták a hitelszerződést, folyamatosan tárgyalunk a bankkal” – mondta a Frizbi forgatásán az olimpiai bajnok és többszörös világbajnok sportoló, akinek a havi rezsi kifizetésével is komoly gondjai vannak.

De vajon hogy került ebbe a helyzetbe a színész, aki nemrégiben még Bruce Willisszel is forgatott, majd a Jóban Rosszban sorozatba is visszatért pár rész erejéig? A Blikk arról számolt be, hogy Növényit több mint tíz évvel ezelőtt egy ingatlan vásárlásánál verték át. Hat évvel később pedig ismét pórul járt. 2 évvel ezelőtt belement egy ingatlanügybe, kiderült, az is szélhámosság volt. „Több mint 50 millió forintot lenyúltak tőlem, minden pénzem, amit addig kerestem, elment. Hat évvel ezelőtt, amikor a vendéglátásban próbálkoztam, aláhamisították a nevemet egy szerződésre. Felvettek 10 millió forint értékű árut a nevemben, és nem fizették ki, a cég rám küldött egy fizetési felszólítást. Elmentem az ügyvédhez, fellebbeztünk, azt hittem, megoldódott az ügy, de a bankszámlámra rákerült az időközben 18,5 milliósság duzzadt tartozás bírósági végrehajtása” – mondta Növényi, akitől végül olimpiai járadékát is elvették a végrehajtás miatt.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top