Sztárok

Lekerült az adóslistáról a TV2 sztárja

Három év után rendezte 10 milliós adótartozását a Pa-Dö-Dő sztárja. Az egyelőre kérdés, hogy behajtotta-e az adóhivatal, vagy fizetett a SuperMokka műsorvezetője – írja a Blikk.

Több mint négy év után lekerült a NAV szégyenlistájáról Lang Györgyi. A Pa-Dö-Dő 55 éves sztárja magánszemélyként szerepelt a több mint 10 milliós adótartozást felhalmozók listáján. Azt azonban nem tudni, hogyan szabadult meg az adóhivatal szorításából: vajon a bevételeiből vonták-e le a részleteket, kölcsönkért, vagy esetleg végrehajtásból rendezték a tartozását. A Super TV2 műsorvezetője nem kívánt ez ügyben nyilatkozni, ám korábban többször is elmondta, hogy ő „ártatlan”, azaz jogtalanul került a névsorba. „Ez egy olyan pénz, amely nem az enyém volt. Valakinek odaadtam, az visszaadta, az ő részéről elfogadta az APEH, hogy visszaadta nekem, az én részemről pedig belekötött, hogy én nem adtam vissza az eredeti gazdájának” – magyarázta tavaly februárban a kerekes székhez kötött énekesnő.

Lekerült az adóslistáról a TV2 sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top