nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szakított Justin Bieber és Selena Gomez! De ki a titokzatos magyar lány?

Szakított Justin Bieber és Selena Gomez! De ki a titokzatos magyar lány?

Hivatalosan bejelentette a két tinisztár, hogy szakítottak. Justin Bieber pedig már a híres magyar modell, Palvin Barbara oldalán ment színházba.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szakított Justin Bieber és Selena Gomez, de ki a titokzatos magyar lány?Hirtelen bejelentés

Így érnek véget a nagy tiniszerelmek. Selena Gomez azután beszélt a szakításról, hogy kiderült: popsztár pasija igencsak komolyan flörtölgetett Palvin Barbara modellel. „Már egy héttel ezelőtt szakított Justinnal – mentette a még menthetőt a lány sajtósa. – Már nem bízott a fiúban. Nem volt egyszerű számára meghozni ezt a döntést, de úgy érezte, be kell fejeznie ezt a kapcsolatot.”
A 20 éves Gomez és a 18 éves Bieber tavaly februárban jött össze, így tiniszerelemhez képest meglepően sokáig bírták.

Szakított Justin Bieber és Selena Gomez, de ki a titokzatos magyar lány?Oroszlánkirály és haragszom rád

Hogy mennyire nem búslakodott sokáig Bieber, az abból is látszik, hogy a Victoria Secret divatbemutatóján a 19 éves elismert magyar modell, Palvin Barbara oldalán pózolt a kulisszák mögött, majd együtt mentek éjszaka megnézni az Oroszlánkirály musicalt. Selena Gomez rajongói azonnal előkerítettek egy olyan videót, ahol a magyar modell arról beszél, mennyire nem kedveli Gomezt. És ki is tették ezt a felvételt a Twitterre. Gomez válaszul azt üzente, nem féltékeny a magyar modellre, mert tudja, ő nyomul Bieberre, és nem fordítva. Ehhez képes alig pár órával később Gomez kiadta ezt a bizonyos szakításról szóló információt.

A történet egyelőre ott ért véget, ahol egy igazán fordulatos modern, mexikói szappanopera. Palvinnak a Twitteren üzenget néhány elvetemült Bieber-fan. Erre a magyar lány csak annyit válaszolt: „Mindenki nyugodjon meg. Ő teljesen a tiétek.”

Szakított Justin Bieber és Selena Gomez, de ki a titokzatos magyar lány?

 

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon