Sztárok

Gyógyszereken él Molnár Anikó

Az egykori Nagy Ő négy éve szedi pánikbetegsége miatt a gyógyszereket. Az orvosok szerint azonban minél előbb abba kellene hagynia a gyógyszerezést – írja a Blikk.

Képtelen leállni a gyógyszerekkel a pánikbeteg Molnár Anikó, aki kigömbölyödve, szakmával a kezében tért haza Amerikából. A 37 éves egykori valósághős négy éve küzd a problémával, ami miatt komoly kezelésre szorul már hosszú ideje. Bár a tablettákkal jobbá tette mindennapjait, de azért még mindig ott bujkál benne a pánik. Hiába tanácsolják az orvosok, hogy most már célszerűbb lenne más terápiára váltani, Anikó képtelen letenni a gyógyszereit, bár szedésük teljesen felborította az életét. „A pánikbetegségre szedett rendkívül erős gyógyszer miatt nem szabad például alkoholt innom egyáltalán, mert akár epilepsziás rohamom is lehet tőle. Úgyhogy négy éve egy kortyot sem iszom, még konyakos meggyet sem eszem” – vallotta be a családra vágyó egykori villalakó.

Gyógyszereken él Molnár Anikó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top