Sztárok

Kiborult Halle Berry a bíróságon

A Los Angeles-i bíróság megtagadta Halle Berry kérelmét, így a színésznő nem költözhet Franciaországba négyéves lányával.

Kiborult Halle Berry a bíróságonPénteken délután a Los Angeles-i bíróság úgy döntött, hogy a színésznő nem költözhet Franciaországba négyéves lányával, Nahlával. Berrynek azért kellett bíróságra mennie, mert a gyermek apja, a kanadai színész-modell Gabriel Aubry nem ment bele abba, hogy lányát végleg Európába költöztesse a színésznő és annak új kedvese.

Halle Berry nehezen fogadta a döntést, mondván, ő bizony messze az Egyesült Államoktól és a lesifotósoktól, vőlegényével, Olivier Martinezzel akar új életet kezdeni. Ha a végzés ellenére mégis útnak indulnak, Berry hamar újra a bíróságon találhatja magát, ha viszont nem sikerült megoldást találni a helyzetre, elveszítheti szerelmét. „Olivier nem tud sokáig Franciaországtól távol élni, és az egész bírósági cirkusz és Halle azt követő hisztérikus viselkedése kezd túl sok lenni neki” – ecsetelte egy amerikai lapnak Martinez ismerőse.

 Tavasszal a színésznő barátai arról beszéltek, hogy Berry nyugtatókon él a gyermekelhelyezési vita miatt. „Halle azt reméli, hogy nála maradhat a gyerek, nem érti meg, hogy ennek a csatának még nincs vége. Néha olyan boldognak tűnik, hogy madarat lehetne vele fogatni, néha viszont egyik pillanatról a másikra sírógörcsöt kap. Pirulákon él. Nem fogja fel, hogy mindezzel csak magának árt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top