Sztárok

Plasztikáztatnia kell a fiatal sorozatsztárnak

Egy rossz mozdulat, és megtörtént a baj: Szorcsik H. Viki mindkét lábát leforrázta, harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Az orvosok azt mondják, másfél év a gyógyulási idő, ezalatt több plasztikai műtét is vár rá.

Plasztikáztatnia kell a fiatal sorozatsztárnak„A lábaimra ömlött a forró rántás, a lisztes olaj, embertelen fájdalmaim voltak” – mondta Viki a Mokkában. Lehetett volna még ennél is nagyobb a baj, mert ha a kisfia a közelben van, rá is fröccsenhetett volna a forró olajból. „Az volt a szerencse, hogy a nyolc hónapos fiam, Andriska nem volt a lábam között! Mert mindig ott ül! Mert akármekkora is a baj és a fájdalmam, semmi sem számít, csak hogy a kisfiam jól legyen” – írta ki Viki egyik közösségi oldalra az eset után, ahol elmesélte azt is, párja mentőt hívott hozzá. „Szirénázva szállítottak a kórházba, azt mondták, harmadfokú égési sérüléseket szenvedtem…. már a mentőautóban a műtétemről beszéltek!” – írta Viki, majd így folytatta: „Még a mentős is beszólt, hogy ezért van ilyen rohadt szőrszag… Bár ezen megdöbbentem, ilyen kijelentést tenni!”

Vikit a kórházban azonnal megvizsgálták, majd közölték, jó ideig bent kell maradnia. A fiatal anyuka nemcsak magáért aggódott, hanem kisfiáért is, ezekben a napokban a nővére segített neki. „A nap 24 órájában vigyázott Andriskára – mondta a Mokkában –, ő hozta be hozzám a kórházba is, hogy meg tudjam szoptatni.”

A Jóban Rosszban egykori Beája, aki fia miatt öt nappal a baleset után saját felelősségére távozott a kórházból, ma melegítőben és mamuszban lábadozik otthon. A lábaihoz ugyanis nem érhet hozzá érdes ruhadarab, például farmer. Mindkét lába csúnya még, hol egyik fáj jobban, hol a másik. Az amúgy is vékony anyuka több kilót fogyott, és még mindig nem tud negyedóránál hosszabb ideig állni. „Az orvosok azt mondják, másfél év kell a gyógyuláshoz, ez idő alatt több plasztikai műtéten kell átesnem. Az vigasztal csak, hogy a legrosszabbon, a nehezén már túl vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top