Sztárok

Hoppá! Kiderült ki volt Károly herceg titkos szeretője

A svéd hercegnő vőlegényének édesanyja Károly herceg szeretője volt, akivel Diana után, de még Kamilla előtt találkozgatott.

Hoppá! A hercegnő anyja volt Károly titkos szeretője

Meg kell műteni a királynő unokáját

Csütörtökön jelentette be a svéd királyi udvar, hogy az uralkodó legkisebb lánya, Madeline hercegnő férjhez megy egy amerikai bankárhoz, Christopher O’Neillhez. Néhány óra múlva a lapok már azt is megírták, hogy a vőlegény édesanyja Károly brit trónörökös szeretője volt.

Diana után, Kamilla előtt..

A walesi herceg és a német származású Eva Maria O’Neill még 1986-ban találkoztak egy lovaspóló-mérkőzésen. Akkoriban szakadt meg véglegesen Károly és Diana kapcsolata, ám ekkor a trónörökös életébe még nem tért vissza Kamilla. Az űrt Eva töltötte ki, aki akkor már harmadik házasságát taposta, és még a harmadik férjét is megcsalta a brit trónörökössel. Nem tudni, meddig tartott a viszony, mindenesetre Eva helyét nem sokkal később Kamilla vette át, de a herceg és O’Neill asszony között megmaradt a barátság.

Az udvar támogatta a kapcsolatot

Erre a barátságra azonban senki nem figyelt. Miért is tették volna, hiszen Károly herceg Kamillát szerette, az ő szerelmes telefonbeszélgetésük került nyilvánosságra, egyszóval ő szállította a sajtónak a botrányokat.

Harag! Miért neheztel II. Erzsébet és Károly a popsztárra?

Aztán 2003-ban a királyi udvar hadjáratot indított Kamilla ellen. Ekkor Károly már komolyan tervezte, hogy feleségül veszi az asszonyt, de az udvar rettegett, hogy ennek beláthatatlan következményei lehetnek. Előtérbe tolták Eva O’Neillt, mégpedig úgy, hogy Károlynak el kellett mennie Salzburgba, egy, az asszony által minden évben megszervezett, uralkodók és arisztokraták által is gyakran látogatott komolyzenei fesztiválra. Villogtak a vakuk, amikor megcsókolták egymást, de szemmel látható volt, hogy csak barátság van közöttük, az udvar elég gyenge mesterkedései nem vezettek célhoz. Károly két év múlva feleségül vette Kamillát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top