Sztárok

Így égetik magukat a magyar hírességek taxizás közben

Milyen autóval furikázott Budapesten Paul McCartney? És milyen titkokat árulnak el magukról a hazai celebek a taxiban? Nincs több titok!

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Crawford a gyönyörű, Anastacia a kedves

A napokban megjelent Taxisvilág Hungary című könyvben természetesen a celebek rövid utazásai sem maradnak titokban. Paul McCartney például egy fehér Cadillacben kocsikázott nálunk. „Hihetetlenül közvetlen és kedves volt – eleveníti fel a 15 évvel ezelőtt találkozást a kötetben Tibor az autóvezető. – Megkérdezte, hogy milyen helyekre járnak enni a magyarok, ezért elvittem egy Király utcai kifőzdébe. Nagy volt ám a meglepetés, amikor beléptünk! Cindy Crawfordért Bécsbe mentem. Amellett, hogy a férfiember nehezen veszi le róla a szemét, hihetetlenül intelligens is. Anastaciával annyira jól alakult a kapcsolatunk, hogy amikor legközelebb Budapesten járt, személyesen hívott fel, hogy legyek a sofőrje. Amikor megismerek ilyen hírességeket, és felfedezem, hogy mennyire normálisak, akkor egy hazai sztárocska hülyeségei nem tudnak kiborítani.”

„Dudáljál, öcsém!”

Pedig Tibort ketten is megpróbálták az őrületbe kergetni. Egyiküket családostul szállította egy esküvőre. Amikor a Parlamenthez értek, a kislányuk megkérdezte, mi az a nagy épület. A taxis nem akart hinni a fülének, amikor meghallotta az anyuka válaszát: „Nem tudom, kicsim, én sem vagyok idevalósi.” De nem ezért kerültek feketelistára, hanem azért, mert elkezdték híresztelni, hogy négyszázezer forintba került a limuzinszolgáltatás, pedig ingyen kapták a szervezőktől…
A másik eset Tibor szerint inkább megmosolyogtató volt, mint dühítő. A sztár az Oktogonhoz rendelte a limuzint, hogy látványosan az Operabálra vitesse magát – ötszáz méterrel arrább. „Dudáljál, öcsém, dudáljál!” – mondogatta a sofőrnek a hátsó ülésről. A nyolcvanezer forintos akció sikeres volt: sokan felkapták a fejüket a bevonulására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top