Sztárok

Komár László utolsó drámai vallomása a lányáról

<a href="https://nlc.hu/sztarok/20121017/meghalt-komar-laszlo/">Szerdán reggel érkezett a hír, hogy elhunyt Komár László.</a> Egy elfeledett, három évvel ezelőtti interjúban Komár őszintén vallott életéről, kislányáról. Arról, hogy mennyire szeretné még látni felnőni a gyermekét.

Komár László utolsó drámai vallomása„Életem utolsó harmadához érkeztem. Gondolatban számot vetettem magammal, a sorssal. Sokszor rúgtam kapufát, sokszor választottam rosszul” – nyilatkozta 2009-ben a Meglepetés magazinnak Komár, majd kislányáról, Karolináról beszélt: „Nagyon szeretném végignézni, ahogy felnő, ahogy kinyílik, mint egy virág. Számolgatom persze, hogy mennyi időm lehet még itt a földön, de már nagyon feszes a zsinór. Valószínűleg nem fér bele annyi, amennyit szeretnék. De megbeszéltem én ezt a Jóistennel, hisz nekem még feladatom van. Arra kértem, segítsen: úgy volna igazi, ha hagyná befejezni, amit elkezdtem…”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top