Sztárok

Fia előtt pucérkodott Madonna

Tangára és melltartóra vetkőzött több ezer tomboló rajongója előtt Madonna, miközben karnyújtásnyira állt tőle kővé dermedt fia.

Több ezer rajongó előtt tartott koncertet Los Angelesben Madonna. Az énekesnő végtelen szenvedéllyel énekelte slágereit, majd az egyik közben erotikus lassúsággal bugyira és melltartóra vetkőzött. A közönség sikítva tombolt, tapsolt, az 54 éves Madonna pedig kéjesen mosolygott…

Csak néhányan vették észre, hogy mindeközben egy kisfiú, mégpedig Madonna hétéves, örökbefogadott fia, David Banda, ledermedt a színpadon. „Szemmel láthatóan nem tetszett neki, amit látott, olyannyira megdöbbent, hogy mozdulni sem tudott, én mentem oda és vittem a színpad mögé. Nagyon zavarodottnak tűnt – mesélte az énekesnő egyik testőre az egyik internetes lapnak. – David azt mondta, megkéri majd anyját, hogy soha többet ne csináljon ilyent. Nem válaszoltam rá, tudtam, hogy Madonna nem hallgat majd a fiára, hiszen a közönség ezt a show-t várja el tőle. Annyit azonban megtehetné, hogy jó darabig nem hozza el Davidet a koncertjeire.”

Fia előtt pucérkodott Madonna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top