Sztárok

Schwarzinak hét évig nem tűnt fel, hogy övé a gyerek

Arnold Schwarzenegger új könyvét népszerűsíti, így esett, hogy egy tévéműsorban hétfőn reggel kijelentette: hét évig nem is sejtette, hogy a házvezetőnő fia az ő gyereke.

Schwarzinak hét évig nem tűnt fel, hogy övé a gyerekMint arról beszámoltunk hétvégén, a ma 15 éves Joseph egyre jobban hasonlít híres apjához. Ám a színész állítja: egészen hétéves koráig nem is sejtette, hogy a házvezetőnő fia tőle van. „Akkor kezdett el egyre jobban rám hasonlítani Joseph. Ekkorra raktam össze a képet” – állítja a volt kormányzó, aki feleségét hosszú évekig csalta Mildred Baena házvezetőnővel. Amikor Scwarzi rájött, hogy Joseph az ő fia, segíteni kezdett a családnak úgy, hogy közben Mildred továbbra is a házában dolgozott. „Nagyon nehéz és bizarr időszak volt ez. Csak azt mondogattam magamnak, hogy ezt most meg kell oldani” – panaszkodott a csalfa férj.

A színész azt is bevallotta: csak azután merte elmondani feleségének a teljes igazságot, hogy hivatali ideje lejárt. „A gyermekeimtől is bocsánatot kértem, ám való igaz, hogy sokáig látni sem akartak, és csak sírtak… Azért beszéltem róla, mert szerettem volna, ha az emberek tudják, hogy tisztában vagyok a felelősségemmel, és gondoskodom a fiamról és az anyjáról is” – mosakodott tovább Schwarzi, aki hozzátette: számára azért most is a felesége a legfontosabb. Kedves ember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top