Sztárok

Összejött az X-Faktor két versenyzője

Rendhagyó módon jutott be a mentorok házába Csobot Adél. A fiatal lány ugyanis hetedik lányként tovább folytathatja az X-Faktort. De nemcsak ennek örülhet, hanem annak is, hogy a műsornak köszönhetően megtalálta...

A tábor második napján barátkozott össze Nagy Szilárd és a 17 éves Csobot Adél, de vajon mi van a két fiatal között? „Ebédnél a szobatársaim hamarabb végeztek, így egyedül maradtam. Szilárd pedig odahívott magához, hogy csatlakozzak. Erre én nemet mondtam. Aztán mások is hívtak, hogy csatlakozzak, így végül mégiscsak annál az asztalnál kötöttem ki” – eleveníti fel a történteket Adél, aki kettejük közös jövőjéről még igencsak homályosan fogalmaz. „Nem vagyunk közömbösek egymás számára, még sincs köztünk szerelem. Ez egyelőre egy őszinte barátság, aminek majd időben eldől a sorsa, hogy lesz-e több belőle. Ehhez azonban mindkettőnknek lépnie kéne. Ám egyelőre stabilan tartjuk a baráti viszonyt.”

 
Összejött az X-Faktor két versenyzője
 
Összejött az X-Faktor két versenyzője

Ködös megfogalmazás, ugyanakkor érthető, hogy egyelőre mindketten az X-Faktorral akarnak foglalkozni, hiszen mindketten bejutottak a mentorok házába. Adél ráadásul a táborban nem hozta a legjobb formáját. „Amikor hibáztam, és éreztem, hogy nem úgy megy az éneklés, ahogy szeretném, jó érzés volt, hogy voltak, akik vigasztaltak, köztük Szilárd is. Elmondhattam neki a félelmeim, megoszthattam vele a gondolataim, számíthattam rá. Természetesen ez kölcsönösen működött az első perctől kezdve. Amikor úgy éreztem, nem úgy sikerültek a dolgok, bizalmat öntött belém. Örülök, hogy ott volt mellettem” – meséli Adél, akinek sorsa jövő vasárnap dől el.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top