Sztárok

Az Operettszínház színésze továbbjutott az X-Faktorban

Popkarriert építene Szabó Dávid színész, akit arról kérdeztük: mi lesz a színházzal, ha sikerül befutnia az X-Faktorban?

Szabó Dávid az Operettszínház színésze jól vette az első akadályt és továbbjutott az X-Faktor válogatóján. Dávid azt mondja az RTL klub tehetségkutatója, egy új élet kezdete lehet számára. “Szeretnék maradandót alkotni, olyat, amire később is szívesen emlékszem. Az X-Faktor egy tökéletes lehetőség, hogy megtudjam, van-e esélyem erre”- meséli a fiatal színész, akit kollégái szinte csak támogattak döntésében. “Szerencsére minden színésztársam biztatott. Egy csónakban evezünk, és mindenki jót szeretne nekem, így csak jó szavakat és támogatást kaptam.”

Az Operettszínház színésze továbbjutott az X-Faktorban


Adódik a kérdés, hogy mi lesz Dávid színész karrierjével, ha az X-Faktornak köszönhetően elindul a popkarrierje. “Azt hiszem akkor szüneteltetném picit a színházat. Amit most szeretnék elérni, áldozatokkal jár. De nem hiszem, hogy egyiket a másikért végleg fel kellene adni. Vannak példák, amelyek azt bizonyítják, hogy vannak, akik színészként és énekesként is sikeresek tudnak lenni.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top