Sztárok

A megasztárosok szerint átverték őket

A tehetségkutatóban feltűnt Fivérek azt állítják, átverte őket korábbi menedzserük. Szerintük többször drágábban adta el a zenekart, mint amennyiről ők tudtak. Az exmenedzserük azonban hazugságnak tartja a vádakat - írja a Blikk.

Okirat-hamisítás és csalás miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a rendőrségen a Fivérek együttes. A Megasztárban ismertté vált gitáros trió állítása szerint a Magneoton Lemezkiadó a TV2-nek átadott szerződésén szereplő aláírásuk hamis, ők sosem írták alá a hivatalos papírt. Sőt állításuk szerint a lemezkiadó feje, a Joós István által kijelölt menedzsment felvette a gázsijukat, de sosem tudták, mennyit. A Fivérek elmondása szerint a korábbi menedzserük sokszor több pénzt kért a fellépéseikért, mint amennyiről ők tudtak. Joós megdöbbent a Fivérek állításain, amelyeket hazugságnak tart. Ráadásul lopással vádolja a triót, mondván tudtán kívül vitték el a stúdióból az új daluk hangsávjait, valamint a menedzsment tulajdonában lévő keverőpultot.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2 / press.tv2.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top