Sztárok

Megverték Hajas Lászlót

A jubileumi Nemzeti Vágtán a hagyományoktól eltérően már szombaton is sor került egy sztárfutamra. Bebe, Hajas László, Szalay Balázs és Vastag Tomi fogathajtásban mérkőzött meg egymással, és három hetes felkészülés után a lovassportban abszolút újonc Vastag Tomi nyerte el a győztesnek járó babérkoszorút.

Megverték Hajas LászlótJól sikerült tehát átvenni a stafétát mentorától, Keresztes Ildikótól, aki tavaly szintén elsőkét szakította át a célszalagot. „Fantasztikus volt egy olyan segédhajtóval együtt menni, mint Lázár Zoli. Mind a felkészülés alatt, mind a futamon rendeteg segítséget nyújtott. Annak ellenére, hogy korábban volt bennem félsz a lovaktól, ma nyugodtan versenyeztem, teljesen biztonságban éreztem magam. Mondjuk az edzések alatt azt nem volt alkalmunk kipróbálni, hogy egyszerre 4 biga hogyan fér el a kanyarban, de az első kanyar után már tudtam, nem lehet gond” – nyilatkozta a friss bajnok.

Az első körben még a tavalyi jótékonysági futam győztese, Hajas László vezetett, de a negyedik kanyarban Vastag Tomi beelőzött, így a futam végső sorrendje Vastag Tomi, Hajas László, Szalay Balázs és Bebe lett.

Nézd meg a Nemzeti Vágta első napját, a galériánkban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top